Harmonielaan 27 Someren-Eind

De verschillende subsidie mogelijkheden in de provincie Noord-Brabant. 

Ik kijk graag met je mee welke passend is voor jouw omgeving.

Optie 1 STILA

De Stimuleringsregeling Landschap is een regeling van provincie, gemeenten en waterschappen in Brabant om landschapsbeheer door particuliere grondeigenaren te stimuleren. Grondeigenaren kunnen een vergoeding aanvragen voor de aanleg en het beheer van landschapselementen en wandelpaden over boerenland. Daarbij horen mogelijk ook vergoedingen als tegemoetkoming voor de inbreng van landbouwgrond bij de aanleg van nieuwe landschapselementen. Ik zal vrijblijvend met u mee kijken of uw land in aanmerking komt voor De Stimuleringsregeling Landschap.

Wil je hier meer over weten dan kun je contact opnemen.
Download folder Stila

Optie 2 ANB

Je wilt aan de slag met landschapsverfraaiing, hoe gaat dit in zijn werk? Via het ANB Agrarisch Natuur Beheer worden er subsidie regelingen aangeboden. Dankzij deze regelingen wordt in meeste gevallen een concurrerende vergoeding aangeboden voor het inzaaien of anders beheren van de agrarische gronden.

Wil je meer weten, neem dan contact op!
Download folder ANB

Optie 3 Paragraaf 3

Paragraaf 3 is een regeling van de provincie Noord-Brabant om landschapsaanleg door particuliere grondeigenaren te stimuleren. Grondeigenaren kunnen een vergoeding aanvragen voor de aanleg van landschapselementen.

Wil je meer weten, neem contact op!
Download folder Paragraaf 3
meer groen
begeleiding
subsidies
Copyright © 2024 Vinken Landschapsontwikkeling
Met ❤ gemaakt door Loeihard!